MIC MRA International Workshop2015 Draft

	First Day 4 th Wednesday March (Regulatory Release Note)		Second Day 5 th Thursday March (Technical Requirement Case Study)
09:30	Show up	09:30	Show up
10:00	Instruction Guidance	10:00	Comparison Case Study EU, US & Japan Coordinator Nob NAKANISHI(Chairman of Public Relations
10:05	Opening Addresses Masahiko TOMINAGA (Director-General of the Radio Department, MIC)		WG, ICCJ)
10:15	Newest Information of FCC CFR47 George TANNAHILL (Federal Communication Committee)	10:15	The White Paper of Testing Report in EU, US, Japan & Asia Michael DERBY(Chairman of TCB Council, US) Pieter ROBBEN(ACB Europe, Netherland) Roger SHENG(Chairman of MRA Task Force WG,
10:55	Accreditation and Designation of U.S. RCBs for Japan Ramona SAAR	11:15	APECTEL) Coffee Break(15min)
	(National Institute Standard Technology)	_	
11:35	Coffee Break(15min)	11:30	New 60GHz Millimeter Wave RF Device Testing Implementation Robert PAXMAN(Intel, US)
11:50	Newest Information of R&TTE & RE Directive, EU Jan COENRAADS (Secretary of R&TTE-CA)		Christian RIEMER(Rohde & Schwarz, Germany) Hiroyuki TOGASHI(D.S.P.Research, Japan)
12:30	Lunch(90min)	12:30	Lunch(90min)
14:00	Present & Agenda of ICT Satoshi MURAKAMI (Director of the Certification Promotion Office, Radio Department, MIC)	14:00	New Fast SAR Measurement Application Benoit DERAT(CEO, ART-Fi, France) William GRAFF(MiCOM Labs, US) Lira HAMADA (National Institute of Information
14:30	Newest Information of Radio Act Michiharu OGASAWARA		and Communication Technology, Japan)
	(Certification Promotion Office, Radio Department, MIC)	15:00	5GHz DFS Popularization
15:00	Newest Information of Telecommunication Business Act Mitsuhiro KAWASAKI		Lucio COCCIANTELLI(Federal Office of Communications, Switzerland) Eiji TAKAGI(WING, Japan) Mark BRIGGS(UL VERIFICATION SERVICES,
	(Telecommunication Systems Division, Telecommunications Business Department, MIC)		
15:30	Coffee Break(30min)		US)
16:00	ICT equipment Market Surveillance in EU now	16:00	Coffee Break(30min)
	Lucio COCCIANTELLI (Federal Office of Communications, Switzerland)	16:30	Conclusion with Technical Requirement Comparison Roger SHENG(Chairman of MRA Task Force WG,
16:30	Technical Requirement Information of other economies Noriaki KOIZUMI (Future Opinion, Japan)		APECTEL) Michael DERBY(Chairman of TCB Council, US) Jan COENRAADS(Secretary of R&TTE-CA)
17:00	Closing	17:00	Closing